Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

дисперсні характеристики, dispersive specifications, інфрачервоне сушіння, яблучні вичавки, infrared drying, apple pomace, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / М. О. Студзінська, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // 76 наукова конференція : тези доп. – 2010. – С. 131-132.