Закономірності процесу конвективного сушіння глоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

плоди сортів або видів глоду, garden-stuffs of sorts or types of hawthorn, конвективне сушіння, тривалість сушіння, цукри, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, конвективная сушка, температура греющей поверхности, продолжительность сушки, сахар, аскорбиновая кислота, полифенольные соединения, convective drying, temperature of warming surface, duration of drying, sugars, ascorbic acid, polyphenolics connections, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Закономірності процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків : 2011. – С. 21-22.