Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

мікрохвильове сушіння глоду, микроволновая сушка боярышника, microwave drying of hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, углеводы, аскорбиновая кислота и полифенольные соединения, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Закономірності процесу мікрохвильового сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукраїнській науково-практичної конференції. - Харків, 2011. – С. 23-24.