Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.

Опис

Ключові слова

антипоживні речовини, борошно з солоду бобових, хлібопекарське виробництво, non-nutrient substances, flour out of legume malt, bread making, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування / Л. Ю. Арсеньева, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, О. В. Борисенко, Б. І. Хіврич // Перспективные направления развития пищевой промышленности : Научно-практическая конференция. - 2004. - С. 10-15.