Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Навчальний посібник відповідає типовій програмі дисципліни і адаптований для умов кредитно-модульної системи навчального процесу. У модулях виділено теми, в яких подано теоретичний та практичний матеріал на прикладі галузей харчової промисловості, розв’язування задач, контрольні запитання. Наведено тестову програму та порядок і критерії оцінювання знань студентів. Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і фахівців відповідного напрямку. Textbook corresponding default application disciplines and adapted to the conditions of credit-modular system of educational process. In the modules selected topics, which provide theoretical and practical material for example food industry, solving problems, test questions. An application and test procedures and criteria for assessing students' knowledge. For students of economic specialties of higher educational institutions and experts in respective direction.

Опис

Ключові слова

варіація, ariation, система показників, статистична таблиця, статистичне обґрунтування, статистика, statistics, metrics, statistical table, statistical justification, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Чернелевський, Л. М. Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика : навч. посіб. / Л. М. Чернелевський, М. В. Перетятько, Л. М. Соломчук. — К. : НУХТ, 2012. — 331 с.