Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини (Деклараційний патент на винахід № 55754 А)
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини, що включає приймання, підготовку і миття сировини, подрібнення, волого-термічну обробку, розмелювання, фасування, пакування і маркування, який відрізняється тим, що підготовлену сировину піддають екстрагуванню 70-80%-ним розчином етанолу у співвідношенні екстрагент: сировина 3:1, а потім висушуванню.
Method of manufacturing a dietary supplement with vegetable-bean raw materials, including receiving, preparation and washing of raw materials, crushing, wet-heat treatment, grinding, filling, packaging and labeling, which is characterized in that prepared raw material is subjected to extraction 70-80% solution of ethanol in the ratio extractant: raw 3:1, and then drying.
Опис
Ключові слова
рослинно-бобова сировина, vegetable-bean raw, вологотермічна обробка, екстрагування, розчин етанолу, wetheat treatment, extraction, ethanol solution, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 55754 UA, МПК МПК 7 А 23И /18
Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, О. В., Гащук, О. І. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2002064559
; заявл. 04.06.02 ; опубл. 15.04.03
, Бюл. № 4, 2003 р.