Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.
The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.

Опис

Ключові слова

загальна жорсткість, мутність, залишкова лужність, пиво, водопідготовка, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, general inflexibility, turbidity, remaining schelochnost', beer, water treatment, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.

Зібрання