Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Название: Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Ключевые слова: сухе картопляне пюре
ячна крупа
пшоно
кукурудзяна крупа
рис
екструдат
сухое картофельное пюре
ячневая крупа
пшено
кукурузная крупа
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
экструдат
dry mashed potatoes
peeled barley
millet
corn groats
rice
product
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Шульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 36-38.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Stati_SHulga_O.S 3.pdf2.59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.