Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.date.accessioned2013-01-28T08:15:35Z-
dc.date.available2013-01-28T08:15:35Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 36-38.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectсухе картопляне пюреuk_UK
dc.subjectячна крупаuk_UK
dc.subjectпшоноuk_UK
dc.subjectкукурудзяна крупаuk_UK
dc.subjectрисuk_UK
dc.subjectекструдатuk_UK
dc.subjectсухое картофельное пюреru_RU
dc.subjectячневая крупаru_RU
dc.subjectпшеноru_RU
dc.subjectкукурузная крупаru_RU
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівru_RU
dc.subjectэкструдатru_RU
dc.subjectdry mashed potatoesen_EN
dc.subjectpeeled barleyen_EN
dc.subjectmilleten_EN
dc.subjectcorn groatsen_EN
dc.subjectriceen_EN
dc.subjectproducten_EN
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleЕкструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зерновихuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stati_SHulga_O.S 3.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.