Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorKovbasa, Vladimir-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.contributor.authorShulga, Oksana-
dc.date.accessioned2013-01-28T08:15:35Z-
dc.date.available2013-01-28T08:15:35Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - №28. - С. 36-38.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками. Приведены результаты исследований влияния различных видов зерновых на органолептические и физико-химические показатели экструзионных картоплепродуктив. Определен химический состав, показатели степени набухания, водопоглинальнои способности и количества водорастворимых веществ используемого сырья. Экструдата были исследованы по некоторым физико-химическим показателям. Results of researches of influence of different kinds grain on colour, taste, a smell, a consistence, physical and chemical properties of extrusion potato products are resulted. The chemical compound, an exponent of swelling, water absorbing ability and quantity soluble substances in water are defined. Received product has been investigated on some physical and chemical indicators.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectсухе картопляне пюреuk_UK
dc.subjectячна крупаuk_UK
dc.subjectпшоноuk_UK
dc.subjectкукурудзяна крупаuk_UK
dc.subjectрисuk_UK
dc.subjectекструдатuk_UK
dc.subjectсухое картофельное пюреru_RU
dc.subjectячневая крупаru_RU
dc.subjectпшеноru_RU
dc.subjectкукурузная крупаru_RU
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівru_RU
dc.subjectэкструдатru_RU
dc.subjectdry mashed potatoesen_EN
dc.subjectpeeled barleyen_EN
dc.subjectmilleten_EN
dc.subjectcorn groatsen_EN
dc.subjectriceen_EN
dc.subjectproducten_EN
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleЕкструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зерновихuk_UK
dc.title.alternativeThe extrusion potato products with use of different kinds of grainuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stati_SHulga_O.S 3.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.