Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.

Опис

Ключові слова

сухе картопляне пюре, ячна крупа, пшоно, кукурудзяна крупа, рис, екструдат, сухое картофельное пюре, ячневая крупа, пшено, кукурузная крупа, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, экструдат, dry mashed potatoes, peeled barley, millet, corn groats, rice, product, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 36-38.

Зібрання