Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі розглянуто зміни білкових речовин сировини в процесі екструзійної обробки. Показана можливість одержання продуктів з високими органолептичними та харчовими властивостями. In this paper we consider the changes of protein substances of raw materials in the process of extrusion processing. The possibility of obtaining products with high organoleptic and nutritional properties.

Опис

Ключові слова

білок, екструзія, склад, кількість, амінокислоти, protein, extrusion, composition, quantity, amino acids, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. В. Ковальов, В. В. Гайдук, В. А. Терлецька, О. В. Дячук : УкрІНТЕІ. - 1996. - 20 с.