Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6141
Назва: Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на корисну модель № 27702)
Інші назви: Method of making composite mixture flour (Utility model patent number 27702)
Автори: Корж, Тамара Володимирівна
Шаповаленко, Олег Іванович
Назар, Олександра Станіславівна
Шаран, Андрій Васильович
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Янюк, Тетяна Іванівна
Korzh, Tamara
Shapovalenko, Oleg
Nazar, Alexandra
Sharan, Andrey
Suprun-Krestova, Elena
Yanyuk, Tatiana
Ключові слова: композиційна суміш
композиционная смесь
composite mixture
пшеничний зародок
кукурудза
екструзія
борошно пшеничне
пшеничный зародыш
кукуруза
экструзия
пшеничная мука
wheat germs
maize
extrusion
wheat flour
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Пат. № 27702 Україна, МПК А21D2/08, B02C1/00, B02C4/06. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ;заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. - № u 200707562; заявл. 05.07.2007 р. опубл. 12.11.2007р., Бюл. № 18, 2007 р.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва композиційної борошняної суміші, що передбачає дозування борошна пшеничного вищого чи першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізняється тим, що зародки та очищену від домішок і подрібнену кукурудзу дозують у співвідношенні 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14-15%, після чого екструдований продукт подрібнюють, просівають і полають'його на дозування і змішування з борошном пшеничним вищого чи першого сорту у кількості 8-12 %. Method of manufacturing composite flour mixture provides dosing wheat flour or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15% , after which the extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %. process of composite flour mixture provides dosing wheat flour higher or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15 % after then extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %. Способ производства композиционного мучной смеси предусматривает дозирования муки пшеничной высшего или первого сорта и добавок , их смешивания до однородной массы , отличающийся тем , что зародыши и очищенную от примесей и измельченную кукурузу дозируют в соотношении 30-50 % и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14-15 % , после чего экструдированный продукт измельчают , просеивают и полаютььйого дозировку и смешивание с мукой пшеничной высшего или первого сорта в количестве 8-12 %. Способ производства композиционного мучной смеси предусматривает дозирования муки пшеничной высшего или первого сорта и добавок , их смешивания до однородной массы , отличающийся тем , что зародыши и очищенную от примесей и измельченную кукурузу дозируют в соотношении 30-50 % и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14-15 % , после чего экструдированный продукт измельчают , просеивают и полаютььйого дозировку и смешивание с мукой пшеничной высшего или первого сорта в количестве 8-12 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6141
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
comp_mixt_flour.pdf479.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.