Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорж, Тамара Володимирівна-
dc.contributor.authorШаповаленко, Олег Іванович-
dc.contributor.authorНазар, Олександра Станіславівна-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorСупрун-Крестова, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorЯнюк, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorKorzh, Tamara-
dc.contributor.authorShapovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorNazar, Alexandra-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.contributor.authorSuprun-Krestova, Elena-
dc.contributor.authorYanyuk, Tatiana-
dc.date.accessioned2013-02-07T13:39:11Z-
dc.date.available2013-02-07T13:39:11Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationПат. № 27702 Україна, МПК А21D2/08, B02C1/00, B02C4/06. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ;заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. - № u 200707562; заявл. 05.07.2007 р. опубл. 12.11.2007р., Бюл. № 18, 2007 р.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6141-
dc.description.abstractСпосіб виробництва композиційної борошняної суміші, що передбачає дозування борошна пшеничного вищого чи першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізняється тим, що зародки та очищену від домішок і подрібнену кукурудзу дозують у співвідношенні 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14-15%, після чого екструдований продукт подрібнюють, просівають і полають'його на дозування і змішування з борошном пшеничним вищого чи першого сорту у кількості 8-12 %. Method of manufacturing composite flour mixture provides dosing wheat flour or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15% , after which the extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %. process of composite flour mixture provides dosing wheat flour higher or first grade and additives , their mixing until smooth , characterized in that the embryos and purified from impurities and crushed corn dosed at a ratio of 30-50 % and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14-15 % after then extruded product is crushed, screened and polayut'yoho for dosing and mixing with wheat flour or first grade in an amount of 8-12 %. Способ производства композиционного мучной смеси предусматривает дозирования муки пшеничной высшего или первого сорта и добавок , их смешивания до однородной массы , отличающийся тем , что зародыши и очищенную от примесей и измельченную кукурузу дозируют в соотношении 30-50 % и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14-15 % , после чего экструдированный продукт измельчают , просеивают и полаютььйого дозировку и смешивание с мукой пшеничной высшего или первого сорта в количестве 8-12 %. Способ производства композиционного мучной смеси предусматривает дозирования муки пшеничной высшего или первого сорта и добавок , их смешивания до однородной массы , отличающийся тем , что зародыши и очищенную от примесей и измельченную кукурузу дозируют в соотношении 30-50 % и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14-15 % , после чего экструдированный продукт измельчают , просеивают и полаютььйого дозировку и смешивание с мукой пшеничной высшего или первого сорта в количестве 8-12 %.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectкомпозиційна сумішuk_UK
dc.subjectкомпозиционная смесьuk_UK
dc.subjectcomposite mixtureuk_UK
dc.subjectпшеничний зародок-
dc.subjectкукурудза-
dc.subjectекструзія-
dc.subjectборошно пшеничне-
dc.subjectпшеничный зародыш-
dc.subjectкукуруза-
dc.subjectэкструзия-
dc.subjectпшеничная мука-
dc.subjectwheat germs-
dc.subjectmaize-
dc.subjectextrusion-
dc.subjectwheat flour-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleСпосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на корисну модель № 27702)uk_UK
dc.title.alternativeMethod of making composite mixture flour (Utility model patent number 27702)uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
comp_mixt_flour.pdf479.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.