Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначені величини енергетичних та масових перетворень в процесі замочування та пророщення зерна. Досліджено ефективність енергетичних перетворень, що протікають в зерновій масі при аеробному диханні, спиртовому та молочному бродінні. Ці величини дають можливість визначити кількість повітря необхідного для нормального перебігу даних процесів, дослідити можливість рециркуляції використаного повітряної та рекуперації його теплової енергії.

Опис

Ключові слова

теплова енергія, бродіння, зерно, солод, аерація, енергетичні і масові перетворення, тепловая энергия, брожение, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, аэрация, преобразование энергии и массы, heat energy, fermentation, grain, malt, aeration, transformation to energy and masses, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодів / І. М. Миколів, О. О Бойко, А. І. Соколенко та ін. // Хранение и переработка зерна. – 2009. – № 12 (128). - С. 45-47.

Зібрання