Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6338
Назва: Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях
Автори: Дорохович, Антонелла Николаевна
Бондаренко, Евгения Григорьевна
Кокарева, В. У.
Ключові слова: параметры
режим
температура
температурные кривые
показатель качества
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
parameters
temperature
temperature curves
quality
Дата публікації: 1971
Бібліографічний опис: Дорохович, А. Н. Исследование процесса выпечки бисквитных полуфабрикатов в промышленных условиях / А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко, В. У. Кокарева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. – 1971. – № 2. – С. 38–40.
Короткий огляд (реферат): Статья посвящена исследованию температурных и паровлажностых режимов выпекания бисквитных полуфабрикатов в различных печах. Приведены показатели качества бисквитного полуфабриката в различных печах. The article deals with the temperature and baking biscuits parovlazhnostyh modes semis in different furnaces. The indicators of quality in a variety of semi-finished biscuit ovens.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6338
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
da.pdf652.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.