Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Назва: Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
Інші назви: Effect of food starch production quality bread
Автори: Фалендиш, Наталія Олексіївна
Казмірчук, Олена Анатоліївна
Falendysh, Natalia
Kazmirchuk, Olena
Ключові слова: картопляний сік
сира клейковина
питомий об’єм тіста
дозрівання тіста
білок
амінокислота
картофельный сок
сырая клейковина
удельный объем теста
созревание теста
белок
аминокислота
potato juice
crude gluten
specific obey dough
maturation dough
protein
amino acid
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Фалендиш, Н. О. Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. А. Казмірчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнарод. наук.-практ. інтернет- конф., 14-16 листоп. 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – С. 81-82.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячені вивченню впливу сирої клейковини та картопляного соку на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів. Результати теоретичних та експериментальних досліджень вказують, що додавання даної сировини інтенсифікує процес дозрівання тіста і призводить до скорочення технологічного процесу виробництва хліба. Исследования посвящены изучению влияния сырой клейковины и картофельного сока на показатели качества тестовых полуфабрикатов и готовых изделий. Результаты теоретических и экспериментальных исследований указывают, что добавление данного сырья интенсифицирует процесс созревания теста и приводит к сокращению технологического процесса производства хлеба. Study investigates the effects of wet gluten and potato juice on dough quality finished products and finished products. The results of theoretical and experimental studies indicate that the addition of raw dough maturation process intensifies and leads to a reduction in the process of bread production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fnovpkvnych.pdf229.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.