Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.

Опис

Ключові слова

колагенвмісна сировина, β-каротин, теплова обробка, запікання, стерилізація, варіння, collagen raw material, β-carotene, cooking, baking, sterilization, cooking, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м'ясних паштетів / В. М. Пасічний, М. М. Клименко, О. В. Сосіна, Т. В. Мащенко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2003. – Т. 5 (№2), Ч. 1. – С. 142-145.

Зібрання