Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Створена математична модель розрахунку об'єму тістової заготовки при випіканні.
The mathematical model of calculation of dough purveyance at baking is created. The calculation of growth of concrete purveyance is executed.
Опис
Ключові слова
об'єм хліба, прогрівання, висота тістової заготовки, апроксимація, математична модель, mathematical model, heating, workpiece height tistovoyi, volume of bread, approximation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Теличкун, В. І. Розрахунок зміни об'єму хліба при випіканні / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. Ю. Горцепаєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 2. – С. 59–61.