The research of the gas-filled dough rheological characteristics

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

We explored reological descriptions of yeast dough , which filled with carbon dioxide. For researches the methods of capillary viscometery are used. Dependence of tension on speed of change is got at different content of gas phase, and dependence of effective viscidity on speed of change.

Опис

Ключові слова

тісто, реологічні характеристики, в’язкість, тесто, реологические характеристики, вязкость, dough, rheological characteristics, viscosity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

The research of the gas-filled dough rheological characteristics / Yu. Telichkun, V. Telichkun, V. Taran, M. Desik, O. Hubenia // Journal of Eco Agri Tourism - 2010 - P. 59-62.

Зібрання