Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубеня, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorТеличкун, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorТеличкун, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorТаран, Віталій Михайлович-
dc.date.accessioned2013-03-01T09:18:49Z-
dc.date.available2013-03-01T09:18:49Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГубеня, О. О. Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2008. - С. 83-86.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636-
dc.description.abstractПроведені теоретичні та експериментальні дослідження процессу різання хліба. Встановлено вплив швидкості леза на енерговитрати та якість поверхні зрізу. Результати застосовано при визначенні режимів різання та розробці конструкцій обладнання для нарізання свіжого хліба в потоці. There are lead theoretical and experimental researches of bread cutting process. Influencing of movement of an edge in a layer of a product at force of bread cutting was researched. The result is applied at design contemporary construction or bread cutting machines.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectхлібuk_UK
dc.subjectрізанняuk_UK
dc.subjectзусилля різанняuk_UK
dc.subjectякість зрізуuk_UK
dc.subjectхліборізальне обладнанняuk_UK
dc.subjectbreaduk_UK
dc.subjectcuttinguk_UK
dc.subjectforce of cuttinguk_UK
dc.subjectquality of cuttinguk_UK
dc.subjectbread cutting machinesuk_UK
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleВизначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнанняuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
114.pdf170.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.