Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.
Опис
Ключові слова
мікробіологічна стабільність, термічна обробка, запікання, термін зберігання, microbiological stability, thermal treatment, roasting shelf, baking, storage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.