Особливості екструдування виброженого тіста
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування.
Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion.
Опис
Ключові слова
екструзія, виброжене тісто, вміст вуглекислого газу, тиск, коефіцієнт розширення, extrusion, complete fermentation dough, contents carbon dioxide, pressures, coefficient of expansion, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Особливості екструдування виброженого тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 70-71.