Особливості екструдування виброженого тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування. Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion.

Опис

Ключові слова

екструзія, виброжене тісто, вміст вуглекислого газу, тиск, коефіцієнт розширення, extrusion, complete fermentation dough, contents carbon dioxide, pressures, coefficient of expansion, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Особливості екструдування виброженого тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 70-71.

Зібрання