Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.

Опис

Ключові слова

технологія, м`ясні консерви, стабілізатори, буферна ємність, гідроколоїди, м`ясо птиці, technology, canned meat, stabilizers, buffer capacity, hydrocolloids, poultry meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м'ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш, І. З. Жук // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 7. – № 2, Ч. 1. – С. 227-230.

Зібрання