Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6652
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМелетьєв, Анатолій Євгенович-
dc.contributor.authorПрядко, Микола Олексійович-
dc.contributor.authorЛітвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна-
dc.date.accessioned2013-03-01T12:31:43Z-
dc.date.available2013-03-01T12:31:43Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationІнтенсифікація процесів теплового оброблення пивного сусла з хмелем / А. Є. Мелетьєв, М. О. Прядко, С. І. Літвинчук // Наук. праці УДУХТ. – 2001. – № 9. – С. 68–69.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6652-
dc.description.abstractЕкспериментально встановлено, що застосування виносного теплообмінника дає змогу інтенсифікувати процес кип'ятіння сусла в 2 рази. Інтенсифікація кип'ятіння позитивно впливає на якість сусла, прогнозується підвищення стійкості пива під час реалізації. Нова технологія оброблення хмелю забезпечує його економію на 10-18 %. Experimentally was determined, that the using of external heat exchanger allows to intensify the process of boiling wort in 2 times. Intensification of boiling influences positive on a quality of wort, projected to increase stability of beer during the implementation. The new technology of processing hops provides its economy by 10-18 %.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкип'ятінняuk_UK
dc.subjectпивне суслоuk_UK
dc.subjectхмільuk_UK
dc.subjectвиносний теплообмінникuk_UK
dc.subjectпивоuk_UK
dc.subjectкафедра фізикиuk_UK
dc.subjectboilinguk_UK
dc.subjectwortuk_UK
dc.subjecthopsuk_UK
dc.subjectexternal heat exchangeruk_UK
dc.subjectbeeruk_UK
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.subjectкафедра теплоенергетики та холодильної техніки-
dc.titleІнтенсифікація процесів теплового оброблення пивного сусла з хмелемuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf1.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.