Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorСабадаш, Петро Миколайович-
dc.contributor.authorЖук, Ігор Зіновієвич-
dc.contributor.authorТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2013-03-04T11:14:00Z-
dc.date.available2013-03-04T11:14:00Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationПат. 70714 Україна, МПК (2006) A 23 J 3/00. Білково-жирова емульсія з кров’ю / Пасічний В. М., Кремешна І. В., Жук І. З. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № 20031212348 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 27.08.2007. Бюл. № 13, 2007.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6715-
dc.description.abstractРозроблено білково-жирова емульсія з кров’ю, що включає ковбасну шкірку свинячу або ковбасну жилку, бульйон або воду, свинячий жир або шпик, сіль, яка відрізняється тим, що додатково додається стабілізований розчин крові з молоком, гідратована рослинна білоквмісна сировина функціональна добавка. A protein-fat emulsion with blood, which includes sausage or pork rind sausage vein, broth or water, lard or bacon, salt, wherein further added solution stabilized blood with milk, hydrated vegetable raw bilokvmisna functional additive.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectбілково-жирова емульсіяuk_UK
dc.subjectфункціональна добавкаuk_UK
dc.subjectprotein-fat emulsionuk_UK
dc.subjectfunctional additiveuk_UK
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleБілково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bjewblood.pdf8.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.