Морозиво комбіноване (Патент України на корисну модель № 24569)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Морозиво комбіноване містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, глюкозно-фруктозний сироп, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду, замінник молочного жиру та сир кисломолочний знежирений. Ice cream combo contains milk fat, nonfat dry milk residue, Glucose-fructose syrup, integrated stabilization system, drinking water, substitute milk fat and nonfat cottage cheese.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, сир кисломолочний знежирений, nonfat acidic cheese, замінник молочного жиру, milk fat replacer, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент України на корисну модель № 24569, А23G9/00. Морозиво комбіноване / Л.М. Хомічак, Т.А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Федченко. - u 200700239; заявл. 10.01.2007 ; опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10.

Зібрання