Високоінтенсивні просіювачі борошна
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розробка раціональних конструкцій просіювачів сипких матеріалів і збільшення ефективності їх роботи - одне з основних завдань харчової промисловості. Якість і обсяг виробництва потової продукції, безсумнівно, залежать від дієвості роботи просіювальних машин. Розмір отворів сит, а також фракційні характеристики просіювальних харчових сипких мас є визначальними чинниками, від яких залежать технологічна ефективність і питома продуктивність просіювальних машин. Зменшення прохідного перерізу отворів сита призводить до забивання їх високодисперсним сипким продуктом, зниження ефективності та питомої продуктивності просіювання.
Development of rational structures sifter loose materials and increase their efficiency - one of the main objectives of the food industry. The quality and volume of sweat production will undoubtedly depend on the effectiveness of the sifter machines. Size of sieve openings, as well as factional characteristics sifter food loose weight are critical factors that affect the technological performance and specific performance sifter machines. Reducing the flow area of holes sieve leads to clogging of fine bulk products, the effectiveness and performance of specific screening.
Development of rational structures sifter loose materials and increase their efficiency - one of the main objectives of the food industry. The quality and volume of sweat production will undoubtedly depend on the effectiveness of the sifter machines. Size of sieve openings, as well as factional characteristics sifter food loose weight are critical factors that affect the technological performance and specific performance sifter machines. Reducing the flow area of holes sieve leads to clogging of fine bulk products, the effectiveness and performance of specific screening.
Опис
Ключові слова
сито, тертя, просіювачі, борошно, адгезія, sieve, screeners, flour, adhesion, rubbing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Ковальов, О. В. Високоінтенсивні просіювачі борошна / О. В. Ковальов, В. М. Федорів, Ю. В. Осауленко, Є. М. Бабко // Зерно і хліб. – 2004. - № 3. – С. 47.