Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджена можливість використання гороху, квасолі, сої і люпину як джерела білка для підвищення харчової цінності продукту. Розглянуто питання розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом рецептурного програмування.

Опис

Ключові слова

екструзія, горох, квасоля, соя, люпин, харчова цінність, экструзия, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, фасоль, пищевая ценность, extrusion, peas, beans, soya, lupin, nutritional value, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шляхи збагачення корпусу для коекструзійних продуктів / О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, А. В. Шаран // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесов переробних і харчових виробництв. - Х. : ХНТУСГ, 2007. - С. 183-189.

Зібрання