Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлені результати системи управління технологічними режимами випічки хлібних заготовок в тупиковій печі з примусовою конвекцією теплового потоку. Рresented results of the control system of technological modes baking bread blanks in the deadlock type oven with forced convection of heat flow.

Опис

Ключові слова

тупикова піч, дискретне управління, обробка парою, примусова конвекція, deadlock type oven, discrete control, steam processing, forced convection, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Іващук, В. В. Особливості автоматизованого керування режимами випікання хлібної продукції / В. В. Іващук, А. П. Ладанюк // Матеріали ХVIIІ міжнар. конф. з автом. управл., вересень 2011 р. - Львів : Національний університет "Львівська політехніка", 2011. – С. 213.