Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” (Деклараційний патент на корисну модель № 14522)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”, які містять шоколадну глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, піноутворювач, драглеутворювач, кислоту лимонну, ароматизатор, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної цукеркової маси використовується суміш пектину та карагенану, поверхнево–активна речовина, рослинний жир, спирт, сухе молоко, спирт. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Hummingbird - a prize." Creamy-sweet whipped with a combined case "Hummingbird - Prize" containing chocolate icing, sugar, molasses, evaporated milk, foaming agents, drahleutvoryuvach, citric acid, flavorings, other than the fact that as a basic structure-churned creamy candy mass a mixture of pectin and carrageenan, surfactant, vegetable oil, alcohol, milk, alcohol.

Опис

Ключові слова

каррагенан, пектин, кремово–збивні цукерки, цукрово–патоковий сироп, тригліцерид, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, carrageenan, pectin, whipped cream and candy, sugar-syrup, triglyceride

Бібліографічний опис

Пат. № 14522 Україна МПК A23G 3/00 Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200511368 ; заявл. 30.11.05 ; опубл. 15.05.06, Бюл. № 5.

Зібрання