Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
Название: Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини
Авторы: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Проява, Катерина Миколаївна
Ключевые слова: котлети
м'ясо
риба
водорості
йод
фукус
cutletes
meat
fish
seaweeds
iodine
fucus
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Крижова, Ю. П. Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини / Ю. П. Крижова, К. М. Проява // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». - 2008. - № 3. – С. 101-105.
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтована необхідність використання в раціоні харчування продуктів, які містять морські водорості цистозіру чорноморську та фукус, для групової та індивідуальної профілактики йододефіциту, розроблені рецептури котлет, визначені мікробіологічні, фізико-хімічні та технологічні показники, в тому числі втрати йоду при термічній обробці (смаженні). Substantiated the necessity to use in diet products,which contain the black sea cystoseira and fucus seaweeds, for the group and individual prevention of iodine deficiency, developed the recipe of cutlets, determined microbiological, physical and chemical manufacturing data, including the loss of iodine during the heat treatment .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.pdf90.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.