Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
Назва: Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини
Автори: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Проява, Катерина Миколаївна
Ключові слова: котлети
м'ясо
риба
водорості
йод
фукус
cutletes
meat
fish
seaweeds
iodine
fucus
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Крижова, Ю. П. Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини / Ю. П. Крижова, К. М. Проява // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». - 2008. - № 3. – С. 101-105.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтована необхідність використання в раціоні харчування продуктів, які містять морські водорості цистозіру чорноморську та фукус, для групової та індивідуальної профілактики йододефіциту, розроблені рецептури котлет, визначені мікробіологічні, фізико-хімічні та технологічні показники, в тому числі втрати йоду при термічній обробці (смаженні). Substantiated the necessity to use in diet products,which contain the black sea cystoseira and fucus seaweeds, for the group and individual prevention of iodine deficiency, developed the recipe of cutlets, determined microbiological, physical and chemical manufacturing data, including the loss of iodine during the heat treatment .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7213
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf90.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.