Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7309
Назва: Кинетическая оптимизация процесса кристаллизации сахара
Автори: Трегуб, Виктор Григорьевич
Ключові слова: кристаллизатор
crystallizing dish
вакуум-аппарат
vacuum mashines
номограмма
nomogram
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Дата публікації: 1967
Бібліографічний опис: Трегуб, В. Г. Кинетическая оптимизация процесса кристаллизации сахара / В. Г. Трегуб // Пищевая технология. - 1987. - № 4. - С. 60-64.
Короткий огляд (реферат): Постановка и решение с помощью кинетической модели процесса кристаллизации сахара задач динамической оптимизации режимов функционирования вакуум-аппаратов и кристаллизаторов периодического действия — задачи оптимального быстродействия и задачи максимизации выхода готового продукта. Formulation and solution of using the kinetic sugar crystallization process model of dynamic optimization problems operating modes of vacuum pans and molds batch - optimal control problem and the problem of maximizing yield.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7309
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tregub V 2_4.pdf216.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.