Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 104 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексівШкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикатуТельна, Ганна Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2014Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білкамиТкачук, Юрій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович
2013Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білкамиТкачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Доцільність використання поверхнево-активних речовин у технології безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2012Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладахНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2015Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні показники бісквітного тістаМирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2017Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2012Застосування різних способів теплової обробки овочівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович