Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 136 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктівІванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович
2018Перспективи використання ізоляту горохового протеїну у технології масляних пастКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Технології «активного пакування» для харчової промисловостіПасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович; Олішевський, Валентин Вікторович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Хоменко, Юлія Олександрівна
2017Використання бобів нуту в технології м'ясомістких консервівВернигора, Олена Олександрівна; Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2014Дослідження впливу комбінованого термопідведення в процесі сушіння на зміну характеристик білків різної природиДубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Стрельченко, Людмила Василівна; Коломієць, Роман Анатолійович; Фурсік, Оксана Петрівна
2018Ефективність використання окремих полісахаридів у складі стабілізаційних комплексів для масляних пастЯценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2012Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних системІванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна
2015Інтенсифікація способу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним енергопідведеннямСтрельченко, Людмила Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Пасічний, Василь Миколайович
2014Нова технологія м'ясо-рибних напівфабрикатівПасічний, Василь Миколайович; Степаненко, Інна Олександрівна
2016Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршівТищенко, Василь Іванович; Горбач, Віра Леонідівна; Пасічний, Василь Миколайович