Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 767 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Сучасний стан розвитку готельного господарства у м. ЯремчеЛитвиненко, Євгенія Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2017La Pyramide Alimentaire: un outil simple pour une alimentation équilibréeMedvid, Irina; Yakymenko, Olena; Cherednichenko, Galina
2005Деякі аспекти удосконалення технології солоду із соїХіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
2015Ефективність використання харчових волокон у технології капкейків для закладів ресторанного господарстваКовтун, Аліна Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна
2005Роль дидактичних ігор в екологічному вихованні молодіСитнікова, О. І.; Филипчук, Т. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2016Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексівШкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикатуТельна, Ганна Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Innovative breakthrough in the restaurant industryArpul (Oleksiichuk), Oksana; Bloshchinska (Dudkina), Olena
2017Сучасний стан розвитку готелів сімейного типу в УкраїніЛитвиненко, Євгенія Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович
2014Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білкамиТкачук, Юрій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович