Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 714 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктівІванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович
2016Дослідження показників якості кондитерських напівфабрикатівДраненко, Оксана Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Марія Володимирівна
2019Формування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного»Казимірчик, Наталія Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна
2012Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butterRashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
2009Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системахМельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
2017Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробівЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна
2019Фальсифікація соків в УкраїніТкаченко, Таісія Павлівна; Попова, Наталія Вікторівна
2015Подовження строку зберігання харчових продуктів за допомогою антибактеріального пакованняЧорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2018Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуваннямШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2014Напрямки поліпшення збереженості харчових продуктів і продовольчої сировиниАрсеньєва, Лариса Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Каржевська, Олександра Михайлівна