Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-119 of 119 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українцівАбовян, Софія Олегівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сеньків, Михайло Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловостіПроцюк, Дмитро Сергійович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2017Характеристика нітратного забруднення зразків питної водиКоваль, Марина Олександрівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Дослідження тенденцій споживання основних харчових джерел лікопінуБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Дослідження якості консервованих томатівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів киснюБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Михайлович, Володимир Олександрович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2022Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович