Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 47 (Search time: 0.028 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Інновації у підвищенні засвоюваності компонентів зернових організмом людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Миколів, Тетяна Іванівна
2013Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2013Перспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратівСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2013Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2013Здоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологійСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Технологія комплексного перероблення ефірних олійТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
2013Отримання натуральних барвників із зеленої маси рослин для ресторанної продукціїСімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2013Індустрія та ринок заморожених продуктів в УкраїніСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2013Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначенняПримачик, Євгенія Анатоліївна; Миколів, Тетяна Іванівна
2013Обґрунтування доцільності використання грибних напівфабрикатів у виробництві харчової продукціїСімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Надія Олегівна