Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 31 (Search time: 0.03 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Отримання вершкового масла оздоровчого призначенняГаврилова, Ірина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2017Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробівХоменко, Анастасія Анатоліївна; Івчук, Надія Павлівна
2017Сучасний стан та перспективи розвитку ринку антиоксидантівЯсінська, Ірина Леонідівна
2017Створення десерту для дітей, хворих на муковісцидозВеремчук, Софія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Обґрунтування вибору екстракту шипшини та соку вишні для створення мармеладу з антиоксидантними властивостямиБаглай, Ольга Миколаївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Дослідження впливу порошку аронії на фізико-хімічні показники тіста та житньо-пшеничного хлібаХрупчик, Анна Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієтіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктівСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Науменко, Роман Юрійович
2017Токсична дія смаженої олії на організм людиниБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2017Розроблення рецептур круп’яних кулінарних виробів, збагачених протеїновмісними напівфабрикатами із зеленої маси рослинСолодко, Лілія Миколаївна