Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 31 (Search time: 0.029 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Розвиток теорії та концепції здорового харчування: концептуальні підходи до осмислення феноменуУщаповський, Артем Олегович; Кітов, Микола Григорович
2017Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Спеціалізований продукт для харчування дітей, хворих на муковісцидозВеремчук, Софія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Використання порошку з ягід горобини при виробництві булочокТелетьон, Леся Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбураМазур, Оксана; Івчук, Надія Павлівна
2017Створення рецептури десерту оздоровчого призначення на основі кисломолочного сируПрут, Зоя Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2017Порівняння реакційної здатності токоферолів з використанням методів комп’ютерної хіміїСтеценко, Наталія Олександрівна
2017Перероблення зерна на пластівці підвищеної біологічної цінностіБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Тогачинська, Ольга Василівна
2017Prospects for sugar confectionery for gerontologic purposeUshchapovskyi, Artem; Ivchuk, Nadiya; Smirnova, Elizabeth
2017Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінностіЛичак, Анастасія; Федоренко, Тетяна Іванівна