Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-16 of 16 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання маслянки для виробництва оздоровчого напою з комбінованим складом сировиниСтеценко, Наталія Олександрівна
2019Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці УкраїниСтеценко, Наталія Олександрівна
2019Особливості процесу подрібнення насіння льону при створенні снеків оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Шумчук, Андрій Миколайович
2019Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глодуСтеценко, Наталія Олександрівна; Гедзюк, Вікторія Олександрівна
2019Використання натуральних джерел антиоксидантів при виробництві квасуСтеценко, Наталія Олександрівна; Гладишева, Олександра Олександрівна
2019Analysis of the biochemical composition of cranberry natural enrichments intended for use in health food technologiesStetsenko, Natalia; Goyko, Iryna