Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 414 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Розроблення рецептур функціональних інгредієнтів з високою біологічною цінністю та біологічною ефективністю на основі насіння соняшникаДубровський, В. В.; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбураПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Regulary fremawork on flavourings in Ukraine: current state and perspectivesTyshchenko (Usatiuk), Olena; Frolova, Natalia
2012Использование тминного эфирного масла в технологии пищевых ароматизаторовТищенко (Усатюк), Елена Михайловна; Чепель, Наталья Васильевна; Фролова, Наталья Эпинетовна
2011Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавокСімахіна, Галина Олександрівна; Миколів, Тетяна Іванівна
2014Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачамиПримачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2018Наукове обґрунтування вибору нутрієнтів, адекватних потребам людиниСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович
2013Перспективи отримання рослинного білка із зеленої маси рослин для виробництва продукції оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2013Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна