Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 23 (Search time: 0.065 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Визначення критеріїв придатності плодово-ягідних культур до заморожуванняКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2019Оцінка безпеки швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів на основі принципів системи НАССРСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2014Використання низькотемпературного перероблення їстівних грибів на білковмісні збагачувачіГойко, Надія Олегівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2014Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019-01-19Оптимізація процесу кріопротекції плодів та ягід перед заморожуваннямКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2020Сучані технології заморожування плодово-ягідної сировини: переваги та недолікиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Методи кріозахисту структур плодів та ягід при заморожуванніСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оптимальні умови заморожування для отримання високоякісних напівфабрикатів з плодів та ягід з щільною покривною тканиноюКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Планування трифакторного експерименту при заморожуванні плодово-ягідної сировини з використанням кріопротекторівКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Огляд ринку свіжих та заморожених ягід в Україні у 2019 р.Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна