Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктівЦвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2014Особливості технології виробництва морквяних чіпсівЧорноштан, Олександр Сергійович; Цьомка, Юлія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2014Спосіб виробництва морквяних чіпсівЧорноштан, Олександр Сергійович; Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Василів, Володимир Павлович
2019Вплив попередньої обробки селери на кінетику її сушінняФещук, Лілія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Дослідження впливу попередньої обробки селери перед сушіннямФещук, Лілія Олександрівна; Самолюк, Микола Петрович; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуваннямЦвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Дослідження впливу попереднього теплового оброблення капусти білокачанної на якість сушінняКоваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2017Вплив попередньої обробки на час сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Вплив попереднього оброблення на якість та час сушіння в’ялених томатівПоцелуйко, Марія Василівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович