Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочівЖарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2013Сучасні тенденції розвитку сушильних технологійСлободянюк, О. С.; Шутюк, Віталій Володимирович
2013Мікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировиниТурчин, Владислав Юрійович; Шутюк, Віталій Володимирович
2012Інноваційні технології заморожування плодів та овочівЛановенко, Людмила Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктівЦвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2014Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочівШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Василенко, Сергій Михайлович
2019Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуваннямЦвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2016Інноваційні технології у виробництві сушених фруктівШвецова, Інга Володимирівна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягідБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сеньків, Михайло Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович