Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочівЖарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2013Сучасні тенденції розвитку сушильних технологійСлободянюк, О. С.; Шутюк, Віталій Володимирович
2013Мікрохвильово-конвективне сушіння рослинної сировиниТурчин, Владислав Юрійович; Шутюк, Віталій Володимирович
2012Інноваційні технології заморожування плодів та овочівЛановенко, Людмила Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
2019Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктівЦвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
2014Дослідження регідратаційних властивостей сушених плодів і овочівШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Василенко, Сергій Михайлович
2019Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуваннямЦвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2020Перспективи застосування адсорбентів кисню для зберігання харчових продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сеньків, Михайло Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович
2020Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів киснюБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Михайлович, Володимир Олександрович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович