Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 37 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butterRashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
2011The red beets' cryo powder additive's effect on the nanostructure and quality of butterRashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
2007Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
2012Изменение состояния водной фазы обогащенного сливочного масла в процесе храненияВашека, Оксана Николаевна; Рашевская, Тамара Алексеевна
2014Fats Conversion in the Technological Processing and their Detection of FalsificationKononchuk, Victoria; Arsenieva, Larisa
2013Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowderRashevska, Tamara; Ivanov, Sergey
2011The Technology of Butter enriching with carrots powderRashevska, Tamara; Vasheka, Oksana
2014У пошуках справжнього маслаПівтора, Ірина Ігорівна; Шульга, Оксана Сергіївна
2013Using molecular dynamics for study butterIvanov, Sergey; Rashevska, Tamara; Shapoval, Victoria
2013Самоорганизация наноструктуры сливочного масла с криопорошком из свеклы красной столовойИванов, Сергей Витальевич; Рашевская, Тамара Алексеевна