Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 40 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторамиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2013Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2013Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оптимальні умови заморожування ягід з ніжною текстурою для отримання напівфабрикатів високої якостіКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2018Використання принципів харчової комбінаторики для створення заморожених плодово-ягідних сумішейСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Дослідження фазового переходу вода - лід при заморожуванні ягід ожиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2018Ринок швидкозамороженої плодово-ягідної продукції в УкраїніКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2018Дегустаційна оцінка та втрати клітинного соку заморожених плодів вишень при тривалому зберіганні і дефростаціїКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2017Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягідКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2014Вплив низьких температур на основні біокомпоненти дикорослої ожиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна